toernieuws

Laatste nieuws

Woord van de dag is 'genoten':)


maandag 17 mei 2010

dag 8 16 mei
























Zondag 16 mei 2010

Gisterenavond hoosde het en konden we niet in het dorpje een rondje lopen. In de bar van het hotel iets gegeten en gedronken en samen met de lokalen een rugby wedstrijd gevold. . De volgende ochtend scheen de zon en zijn we door het dorp een wandeling gemaakt en wat foto’s geschoten. Na de spullen weer gepakt te hebben weer verder gereden richting het zuiden. Een stuk door de Burren gereden waar vele bijzondere bloemen bloeien. De route liep langs de Cliffs of Moher, een bijzondere steile rotspartij die 8 kilometer lang en 200 meter hoog waren. Door het mooie weer konden we het goed zien, er waaide wel een harde wind daarboven. In Kilrush in het hotelletje Crotty’s een kleine lunch genuttigd. Verder gereden en overgevaren over de Shannon en de weg naar Dingle gevolgd. Een landtong waar weer hoge bergen te zien zijn. De omgeving hier is weer heel anders dan de gebieden die we in het noorden reden, meer groen en minder vervallen gebouwen. Door een mooi gebied gereden met mooie vergezichten. In het stadje Dingle een hotel aan het haventje gevonden en in een bar ernaast het diner gebruikt.

4 opmerkingen:

  1. mooie foto's.
    en mooie omgeving daaro.
    veel plezier nog aan de overkant.
    tot zondag.
    grtzz casper

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige foto's weer Marjon en een mooie kustlijn en je heb ook een rups wij hebben een hele mooie in de Heemtuin en het weer is ook nog steeds goed daar hier is ook wel eens een buitje en niet echt warm maar de zon schijnt ook dus nog zo gek niet
    goeie reis verder en allemaal de groetjes
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De foto`s weer even bekeken . Jammer van het weer . Ik zag de bui al hangen , dus dat klopte wel . Het zijn weer zeer afwisselende foto`s en leuk om te zien . Ook die panorama foto`s zijn mooi . Weer veel plezier verder en wat beter weer , groetjes en liefs Pa en Ma .

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ben wel benieuwd naar de foto's diegene die er op staan zijn wel mooi.
    Jullie nemen in ieder geval mooi weer mee, want van het weekend wordt het hier ook warmer. tegen de 20 graden.
    Tot zondag!
    Liefs Sanne.
    ps. tupperware is ook al binnengekomen, ook jullie uiensnijder!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie. groetjes Henk ,Ada, Johan en Marjon