toernieuws

Laatste nieuws

Woord van de dag is 'genoten':)


woensdag 19 mei 2010

dag 9 maandag 17 mei












Maandag 17 mei

De dag begon grijs en regenachtig. Het regende een klein beetje toen we weer op de motoren zaten en aan onze dagrit gingen beginnen. Jammer maar er is niks aan te doen, de regen valt dit jaar erg mee dus we mogen niet mopperen de regenjassen zijn nog in de koffers gebleven. Langs de kust fraaie rotsen door de miste en laag hangende bewolking hadden we niet veel zicht over de zee. We wilde de O’ Connerpas rijden, die dwars door Dingle gaat helaas was die gesloten wegens weg reparatie. Dat zal wel hard nodig geweest zijn want de kwaliteit van de wegen is hier bar slecht. Op sommige stukken flinke gaten en heel veel hobbels, het is een wonder dat alles op de motor blijft zitten inclusief ons zelf. De lucht klaarde aardig op en verder is het de hele dag droog gebleven, maar over het landschap bleef een dikke mistige laag hangen. Op een paar plekje weer gestopt om foto’s te maken. Tegen de eind van de middag kwamen we in Killarney aan hier blijven we 2 dagen in hetzelfde hotel en hebben hier een rustdag ingeplant. ’s Avonds de winkelstraat al een beetje verkend en rond gelopen in deze aardige drukke toeristenstad. Restaurantje opgezocht en daarna nog een poosje in de bar van het hotel gezeten waar live Iers muziek was

2 opmerkingen:

  1. Hallo Luitjes .
    Weer even naar de foto`s gekeken , en vindt het steeds weer een verrassing wat ik te zien krijg . De tijd schiet alweer op voor jullie .
    Gelijk dat jullie een rustdag nemen . Je kaart ontvangen en bedankt ervoor . Hier is het goed weer , en geven voor de komende dagen nog beter weer op .De groetjes en nog fijne dagen verder . Liefs Pa en Ma .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Marjon mooie foto's weer lijkt me ook een heel leuk stadje om eens lekker met de camera door te struinen
    fijne dagen verder hé groetjes voor allemaal
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie. groetjes Henk ,Ada, Johan en Marjon